رضایت از زندگی
بیماریها و شناخت داروها در طب سنتی اسلامی ....................پیامبر اکرم(ص):لايَستَغنِي أهلُ كُلِّ بَلَدٍ عَن... طَبيبٍ بَصيرٍ ثِقَةٍ. .....مردم هيچ شهرى از پزشکِ بصيرِ مورد اعتماد بى نياز نيستند. ...............................بحارالانوار،ج75،ص235
عینک آفتابی مارک با گارانتی" >عینک آفتابی مارک با گارانتی
عینک آفتابی ریبن" >عینک آفتابی ریبن
فروشگاه خرید ساعت دیواری" >فروشگاه خرید ساعت دیواری
فروشگاه اینترنتی" >فروشگاه اینترنتی
هاست ویندوز Plesk" >هاست ویندوز Plesk
عینک آفتابی مردانه" >عینک آفتابی مردانه
ظرفشوی واشن برایت" >ظرفشوی واشن برایت
خرید مونوپاد" >خرید مونوپاد
خرید ساعت دیواری فانتزی" >خرید ساعت دیواری فانتزی
گن لاغری" >گن لاغری
پایه عکاسی مونوپاد" >پایه عکاسی مونوپاد
نینجا والت" > نینجا والت
دستگاه فر موی مک استایلر" >دستگاه فر موی مک استایلر
پایه عکاسی مونوپاد" > پایه عکاسی مونوپاد
فانی بافت خرید" >فانی بافت خرید
گن لاغری مردانه" >گن لاغری مردانه
خرید ساعت دیواری" >خرید ساعت دیواری
پاور بانک" > پاور بانک
واکر کودک" >واکر کودک
مونوپاد" >مونوپاد
شارژر همراه پاور بانک" >شارژر همراه پاور بانک
تی شرت محرم" >تی شرت محرم
گن لاغری مردانه" >گن لاغری مردانه
خرید هاست لینوکس" >خرید هاست لینوکس
شارژر همراه" >شارژر همراه
بهترین گیرنده دیجیتال " > بهترین گیرنده دیجیتال
فروشگاه تی شرت محرم" > فروشگاه تی شرت محرم
هات بانز" > هات بانز

آمار مطالب

کل مطالب : 271
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 19

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 49
باردید دیروز : 209
بازدید هفته : 258
بازدید ماه : 2266
بازدید سال : 8018
بازدید کلی : 111873

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بیماریها و شناخت داروها در طب سنتی اسلامی و آدرس teb1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 49
بازدید دیروز : 209
بازدید هفته : 258
بازدید ماه : 2266
بازدید کل : 111873
تعداد مطالب : 271
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


(دريافت کد ساعت)<

br>
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : سلامی
تاریخ : سه شنبه 11 آذر 1393
نظرات
تعاریف جدید‌تر از سلامت روان به‌طور مشخص‌تر از آغاز قرن ۲۱ به بعد شروع شده و بیشتر بر روی مفاهیم به زیستی تاکید دارد بدین معنی که علاوه براین‌که فرد مبتلا به بیماری روانی نباشد و اضطراب نداشته باشد بایستی نکات مثبتی نیز در زندگی باشد از جمله بالا بودن سطح رفاه زندگی، داشتن شادی و نشاط در زندگی، رضایت از زندگی و کنترل بر زندگی که مفاهیم جدیدتری را وارد بحث‌های سلامت روان می‌کند.

 

در تعریف سازمان جهانی بهداشت فردی از سلامت روان برخوردار است که بتواند از عهده استرس‌های معمول زندگی خود برآید و بتواند آن را پشت سر بگذارد و توانایی کارکردهای روانی و اجتماعی مثبت داشته باشد، بدین معنی که بتواند شغلی داشته باشد و ارتباط اجتماعی مناسبی برقرار کند و به‌طور کلی فردی باشد که بتواند در حیطه‌های اجتماعی و شغلی کفایت‌های لازم داشته باشد.

 

از مجموع این موارد می‌توان گفت سلامت روانی یک هسته مرکزی و اصلی شخصیت انسان سالم است و عبارت است از این‌که فرد احساس نشاط و شادی و رضایت از زندگی داشته و اضطراب نداشته باشد و بتواند از پس استرس‌های زندگی روزمره برآید و به لحاظ مهارت‌های زندگی و اجتماعی کفایت‌ها و شایستگی‌های لازم را داشته و عملکرد موثر اجتماعی و شغلی نیز داشته باشد.

 

در سال‌های اخیر بحث بر روی خطی یا طیفی بودن سلامت روان است و محققان معتقدند سلامت روان به معنی عدم ابتلا به بیماری روانی نیست و لزوما نداشتن بیماری روانی به معنی داشتن سلامت روانی نیست و بیماری روانی و سلامت روان بر روی دو طیف متفاوت هستند این دو از هم جدا هستند.

 

این نکته به این معنا است که علاوه بر شاخص‌هایی که برای سلامت روان بر می‌شماریم (نداشتن اضطراب، داشتن عزت نفس بالا، داشتن مهارت‌های زندگی) بایستی بر روی بحث نشاط و شادی و رضایت از زندگی نیز تاکید کنیم که روی یک طیف قرار نمی‌گیرند و یک طیف جدیدی می‌خواهند و این چیزی است که متاسفانه در بحث‌های سلامت روان در جامعه ما زیاد مورد توجه قرار نگرفته است و این مورد به دلیل نگاه قدیمی به سلامت روان مورد غفلت قرار گرفته است و شاید لازم باشد به این مباحث در کشور ما توجه بیشتری شود به این معنا که نشاط و رضایت از زندگی به عنوان شاخص‌های اصلی سلامت روان هستند.

 

در نگاه جدید گفته می‌شود داشتن شادی و نشاط و رضایت از زندگی به مدت ۳۰ روز گذشته یکی از شاخص‌های اصلی سلامت روان است همین بحث نکته دیگری را مطرح می‌کند بدین معنی که امروزه سلامت روان تنها به عنوان یک پدیده روان‌شناختی در نظر گرفته نمی‌شود بلکه شاخص‌های اجتماعی را نیز برای آن در نظر می‌گیرند در حقیقت می‌توان گفت سلامت روان یک سازه روان‌شناختی صرف نیست بلکه یک سازه روانی - اجتماعی است بدین معنا که در جوامعی که میزان مشارکت در آن بالا‌تر باشد و اعتماد مردم به یکدیگر بیشتر بوده و فردگرایی مذموم در آن کمتر باشد و جامعه‌ای که مردم بتوانند به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که بتوانند زندگی خود را کنترل کنند و با بروز یک حادثه از پس آن برآیند و جامعه‌ای که مردم قدرت پیش بینی داشته باشند و معنا و هدفی در آن وجود داشته باشد. در صورتی که جامعه‌ای پیش بینی پذیر باشد و قول و قرارهایی که به مردم داده می‌شود به آن‌ها عمل شود این‌جامعه شاخص‌های اجتماعی سلامت روان است.

 

نکته‌ای که در بحث سلامتِ روان مطرح است استرس‌های زندگی است بررسی‌ها نشان می‌دهد اگر استرس‌های اجتماعی و فردی از یک سطحی فرا‌تر رود مردم آن جامعه توانایی برخورد و سازگاری با آن را نداشته و در نتیجه دچار فروپاشی روان‌شناختی می‌شوند و حتما دچار مشکلاتِ روانی، روان‌تنی و یا مشکلات جسمی می‌شوند.

تعداد بازدید از این مطلب: 2797
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود