بیماریها و شناخت داروها در طب سنتی اسلامی ....................پیامبر اکرم(ص):لايَستَغنِي أهلُ كُلِّ بَلَدٍ عَن... طَبيبٍ بَصيرٍ ثِقَةٍ. .....مردم هيچ شهرى از پزشکِ بصيرِ مورد اعتماد بى نياز نيستند. ...............................بحارالانوار،ج75،ص235
نویسنده : سلامی
تاریخ : جمعه 27 آذر 1394
نظرات 0
سکنجبین های دارویی – طرز تهیه سکنجبین ساده با استفاده از سرکه کَبَرْ

 

 طرز تهیه سکنجبین ساده با استفاده از سرکه کَبَرْ

 

 

این نوع سکنجبین برای بیماری های طحال مفید است. و برای ساختن آن به جای سرکه خالص از سرکه ای که در آن گیاه کبر یا شکوفه های تازه کبر و بهتر از همه سرکه ای که درآن پوست ریشه گیاه کبر خوابانده شده و ۴۰ روز خیس خورده باشد با شکر سرخ یا عسل یا دوشاب بسته به نوع مورد نظر مخلوط و طبق دستور کلی سکنجبین درست می کنند.

 

توضیح : کَبَرْ یا کورک درختچه ای است در ایران در دامنه های البرز – هرزویل و در شیراز و بلوچستان می روید. برای شرح کامل نامهای علمی و لاتین و خواص و کاربرد دارویی آن به معارف گیاهی، ج ۱، مراجعه فرمایید.



تعداد بازدید از این مطلب: 2811
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست

💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران